ONDERHOUD & REPARATIE AAN ALLE MERKEN AUTO'S

Eurorepar AutoVermeulen

Welkom op de Eurorepar website van AutoVermeulen, hét onafhankelijke garagebedrijf in Goes waar je met ieder merk auto welkom bent.

 

Of je nu bij ons langskomt voor jaarlijks onderhoud (met of zonder APK keuring), het vervangen van remmen, schokbrekers, accu of gewoon voor het bij laten vullen van vloeistoffen, bij Eurorepar ben je aan het goede adres. We denken met je mee, overleggen vooraf en zijn ons ervan bewust dat duurder niet altijd beter hoeft te zijn.

 

Eurorepar: het multimerken netwerk van Stellantis

Stellantis is ontstaan door de fusie van de PSA group en FCA én daar mee één van de grootste auto- en onderdelenfabrikanten ter wereld. Automerken die onder Stellantis vallen zijn o.a. Peugeot, Citroën, Fiat, Opel, Alfa Romeo, DS, Lancia en Abarth. Maar ook een aantal van oorsprong Amerikaanse merken zoals Jeep, Chrysler en Dodge behoren tot Stellantis.

 

Eurorepar is het multimerken netwerk binnen Stellantis dat inmiddels actief is in 26 landen en inmiddels ruim 5.000 vestigingen wereldwijd telt. Eurorepar AutoVermeulen is zijn beurt weer een onderdeel van AutoVermeulen; dé Fiat dealer én Expert in Kia in Goes.

 

Voor jou als klant betekent dit een goede service tegen een scherpe prijs, ongeacht het merk of type van jouw auto. Wij hebben toegang tot een databank met internationale kennis van alle merken en modellen auto’s, waar onze monteurs altijd op terug kunnen vallen. De onderdelen die in onze werkplaats worden gebruikt worden zijn speciaal ontwikkeld door Eurorepar en daardoor zeer scherp geprijsd. Zo krijg jij altijd de beste service voor jouw voertuig, tegen een scherpe prijs.

 

APK KEURING

 

SERVICE & ONDERHOUD

 

REPARATIE

 

BANDEN

 

AIRCOSERVICE

 

DISTRIBUTIERIEM

 

ACCU

 

MOTOROLIE