Kies je KLUS!

Een auto heeft regelmatig onderhoud nodig, u voorkomt hiermee onnodige - vaak dure - reparaties. Onze medewerkers verzorgen regulier onderhoud, APK keuring, aircoservice (ook voor het nieuwe koudemiddel R1234YF), ruitreparaties en ruitvervanging, wisselen van banden, uitlaten, remmenservice, het verwisselen van accu's en het monteren van audio, car-kits en navigatiesystemen.

 

U kunt bij Voordeelgarage Goes terecht voor allerlei reparaties en onderhoud ongeacht het merk auto. Onderhoud en reparatie voert Voordeelgarage Goes uit onder de BOVAG gedragscode. Met BOVAG garantie bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en prima service. Voordeelgarage Goes is tevens door de RDW erkend als APK keuringsbedrijf.

 

Voor een groot aantal (standaard)klussen hebben we eenvoudige filmpjes op onze website geplaatst waarin we uitleggen wat de klus inhoud en waar u op moet letten. Dan weet u precies waar u aan toe bent, ook financieel, want als u klikt op de "kost dat" knop krijgt u direct een prijsopgave. 

MAAK EEN AFSPRAAK in 5 simpele stappen . . .

  1. Maak een keuze uit onze klussen
  2. Klik op de "kost dat" knop
  3. U ontvangt direct van ons een offerte
  4. Vervolgens maakt u zelf eenvoudig een werkplaatsafspraak
  5. Online betalen? Niet nodig, u betaald pas nadat de klus is uitgevoerd!

 

Staat uw klus er niet tussen?

Neem dan contact met ons op, of bel: (0113) 56 18 12

 

Kleine onderhoudsinspectie

Een kleine beurt, een groot plezier. Als u op tijd een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe ‘gezond’ uw auto is. Grote reparaties ziet u vooraf aankomen. Misschien kunt u ze zelfs wel voorkomen door de kleine beurt. 

 

Kost dat

Grote onderhoudsinspectie

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsbeurt is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden. 

 

Kost dat

Grote onderhoudsinspectie + APK

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsbeurt is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden. Bovendien krijgt uw auto meteen een APK. Dat is wel zo handig. 

 

Kost dat

 

Check HIER uw APK-datum

APK Keuring

De APK is er voor uw veiligheid, die van anderen en beschermt het milieu. Laat de verplichte keuring dus op tijd uitvoeren. Anders loopt u ook de kans op een boete. 

 

Kost dat

 

Check HIER uw APK-datum

Distributieriem vervangen

Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat hem op tijd vervangen. 

 

Kost dat

Olie check

Is de motorolie van uw auto nog wel op peil? Te weinig olie betekent hogere brandstofkosten. En het kan schadelijk zijn voor de motor. Doe daarom de Olie Check. 

 

Kost dat

Airco check

Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check. Ook als het geen zomer is. 

 

Kost dat

Vakantiecheck

Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat. 

 

Kost dat

Wintercheck

Geef uw auto de Wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in. 

 

Kost dat

Accu check

Kleine moeite, groot gemak. Laat de accu van uw auto controleren of er voldoende spanning op staat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten. 

 

Kost dat

Accu vervangen

Een goede accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening. Start de auto slecht? Laat de accu vervangen, voordat hij u in de steek laat. 

 

Kost dat

Ruitenwissers vervangen

Klapperende ruitenwissers? Blijven druppels of strepen achter op de ruit? Houd goed zicht bij regen met nieuwe ruitenwissers. Vervang ook meteen de achterwisser.

  

Kost dat

Uitlaatdemper vervangen

Een kapotte achterdemper maakt enorm lawaai. Het kan u een boete van honderden euro's opleveren. Een nieuwe uitlaat achterdemper is waarschijnlijk goedkoper. 

 

Kost dat

Katalysator

Meer uitstoot van schadelijke stoffen. En meer brandstofverbruik. Dat zijn de gevolgen van een kapotte katalysator van uw auto. Wees dit voor en vervang uw katalysator op tijd. 

 

Kost dat

Schokdempers vervangen (voor)

Met versleten schokdempers aan de voorzijde is uw remweg langer. En verliest de auto controle in bochten. Reden genoeg om ze op tijd te laten vervangen.

  

Kost dat

Schokdempers vervangen (achter)

Stuiteren uw passagiers achterin mee met iedere hobbel in het wegdek? Doe ze een plezier en vervang de schokdempers aan de achterzijde.

  

Kost dat

Remblokken vervangen

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.

  

Kost dat

Remschijven én blokken vervangen

Bij de vervanging van remschijven horen altijd nieuwe remblokken. Alleen dan werken uw remmen weer 100%.

  

Kost dat

Koppeling vervangen

Gas geven, maar nauwelijks versnellen? Dan is uw koppeling wellicht aan vervanging toe. Wees er snel bij voordat u niet meer kunt schakelen.

  

Kost dat